Terug naar Project

Rijwoning hoek

Hoek- en tussenwoningen

In de eerste fase van De Blauwe Beek komt een rustiek woonblok met daarin zes rijwoningen, waarvan twee hoekwoningen en vier tussenwoningen. De fijne gezinswoningen worden uitgevoerd in een karakteristieke bruine gevelsteen met op de eerste verdieping donkere verticale houtlookpanelen die de landelijke uitstraling benadrukken. De chique kaders rondom de voordeuren en het grote raam op de begane grond verrijken het gevelbeeld.

Bouwnummers: 57 t/m 62

Op de begane grond vind je de keuken aan de straatzijde. De ruime woonkamer is gesitueerd aan de tuinzijde. Via de grote raampartij geniet je het hele jaar door van de heerlijke tuin op het zonnige zuid-westen. De entreehal met toilet en meterkast biedt voldoende ruimte voor een garderobe. Achter in de tuin tref je een houten tuinberging. Hier stal je je fietsen en is er alle ruimte voor het bergen van je (tuin)gereedschap. De achtertuinen zijn bereikbaar via het achterpad of het zijperceel. Parkeren doe je in het openbaar gebied, waar voor de woningen voldoende parkeerplaatsen zijn.

Eerste verdieping

De eerste verdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers en een complete badkamer. De badkamer is in basis voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een tweede toilet, allen van Villeroy en Boch. In alle ruimtes geniet je van fijn daglicht dankzij de mooie raampartijen.

tweede verdieping

Via een vaste trap bereik je de zolder. Deze grote ruimte is naar wens te gebruiken, bijvoorbeeld als extra bergruimte, of als werk-, sport- of speelruimte. Op deze verdieping tref je de opstelplaatsen voor de wasmachine. Ook zijn hier de technische installaties opgesteld, die je woning super comfortabel, duurzaam en energiezuinig maken.

* Er zijn diverse mogelijkheden om deze woning geheel naar jouw wens aan te passen met bijvoorbeeld een uitbouw van de begane grond, gewijzigde binnendeuren, het vergroten van de badkamer of een zolderindeling. Bij de start verkoop is de volledige koperskeuzelijst beschikbaar onder het kopje downloads.

* Plattegronden zoals verbeeld kunnen afwijken van de specifieke bouwnummers in bijvoorbeeld oprit, tuin of raampartijen. Bij de start verkoop zijn de verkooptekeningen met specifieke plattegronden van het betreffende bouwnummer beschikbaar.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
57 € 335.000,- 105,84 m2 107 m2 - 402,98 m3 Te Koop
62 € 510.000,- 365,54 m2 141 m2 - 641,68 m3 Te Koop