Terug naar Project

starterswoning

Boerderijwoningen

In het hart van de nieuwe wijk komen zes unieke boerderijwoningen. Een karakteristiek woningtype wat perfect past bij de landelijke opzet van de wijk. De gevels van de boerderijwoningen zijn bekleed met verticale donkere houtlook delen en bij de hoekwoningen zijn typerende houten spanten opgenomen die de boerderijstijl benadrukken. Dit woningtype is speciaal bedoeld voor de starters op de woningmarkt.

Bouwnummers: 48 t/m 53

Op de begane grond vind je de keuken aan de straatzijde. De fijne woonkamer is gesitueerd aan de tuinzijde. Via de grote raampartij geniet je het hele jaar door van de heerlijke tuin op het noord westen. De entreehal met toilet en meterkast biedt voldoende ruimte voor een garderobe. Achter in de tuin tref je een houten tuinberging. Hier stal je je fietsen en is er alle ruimte voor het bergen van je (tuin) gereedschap. De achtertuinen zijn bereikbaar via het achterpad of het zijperceel. Parkeren doe je in het openbaar gebied, waar vlakbij je woning voldoende parkeerplaatsen zijn.

Eerste verdieping

De eerste verdieping biedt ruimte aan twee heerlijke ruime slaapkamers en een complete badkamer. De badkamer is in basis voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een tweede toilet, allen van Villeroy en Boch. In alle ruimtes geniet je van fijn daglicht dankzij de mooie raampartijen.

tweede verdieping

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Deze grote ruimte is naar wens te gebruiken, bijvoorbeeld als extra bergruimte, of als werk-, sport- of speelruimte. Op deze verdieping tref je de opstelplaatsen voor de wasmachine. Ook zijn hier de technische installaties opgesteld, die je woning super comfortabel, duurzaam en energiezuinig maken.

* Er zijn beperkte mogelijkheden om deze woning naar jouw wens aan te passen omdat het een starterswoning betreft. Zo worden er bijvoorbeeld geen uitbouwmogelijkheden aangeboden. Wel is het mogelijk om bijvoorbeeld gewijzigde binnendeuren, het vergroten van de badkamer of een zolderindeling te kiezen. Bij de start verkoop is de volledige koperskeuzelijst beschikbaar onder het kopje downloads.

* Plattegronden zoals verbeeld kunnen afwijken van de specifieke bouwnummers in bijvoorbeeld oprit, tuin of raampartijen. Bij de start verkoop zijn de verkooptekeningen met specifieke plattegronden van het betreffende bouwnummer beschikbaar.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
49 € 292.500,- 93,1 m2 94 m2 - 358,2 m3 Te Koop
50 € 290.000,- 89,18 m2 94 m2 - 358,2 m3 Te Koop
51 € 297.500,- 99,96 m2 94 m2 - 358,2 m3 Te Koop
52 € 325.000,- 156,8 m2 94 m2 - 378,35 m3 Te Koop