Terug naar Project

Vrijstaande woning

Vrijstaande woningen

In de eerste fase van De Blauwe Beek verrijzen twee royale vrijstaande woningen. Het zijn ruime gezinswoningen voorzien van een mooie tuitgevel en grote raampartijen op zowel de begane grond als de eerste verdieping. De mooie roedeverdeling in de raampartijen met daaromheen witte kaders geven de woning een klassieke uitstraling. Bouwnummer 21 wordt gebouwd in een bruine gevelsteen en bouwnummer 43 in een rood gemĂȘleerde gevelsteen wat mooi afsteekt tegen de donkere gemetselde berging. In deze woning vindt ieder gezinslid zijn plekje.

Bouwnummers: 21 & 43

Op de begane grond vind je de ruime woonkamer aan de straatzijde, rondom voorzien van mooie raampartijen. De leefkeuken is gesitueerd aan de tuinzijde. Via de grote raampartij geniet je het hele jaar door van de zonnige en ruime achtertuin. De entreehal met toilet en meterkast biedt voldoende ruimte voor een garderobe. De aanpandige berging completeert deze woonlaag. Hier stal je je fietsen en is alle ruimte voor het bergen van je (tuin) gereedschap. Parkeren doe je veilig en vertrouwd op je eigen oprit.

Eerste verdieping

De eerste verdieping biedt ruimte aan drie heerlijke slaapkamers, een complete badkamer en een separaat tweede toilet. De badkamer is in basis voorzien van een douche, ligbad en een wastafel. De hoofdslaapkamer strekt zich uit over de volledige breedte van de woning. In alle slaapkamers geniet je van fijn daglicht dankzij de mooie raampartijen.

Tweede verdieping

Via een vaste trap bereik je de zolder. Door de gedraaide kap is deze ruimte zeer royaal en volledig naar wens te gebruiken, bijvoorbeeld als extra bergruimte, of als werk-, sport- of speelruimte. Op deze verdieping tref je de opstelplaatsen voor de wasmachine. Ook zijn hier de technische installaties opgesteld, die je woning super comfortabel, duurzaam en energiezuinig maken.

* Er zijn diverse mogelijkheden om deze woning geheel naar jouw wens aan te passen met bijvoorbeeld een uitbouw van de begane grond, gewijzigde binnendeuren, het vergroten van de badkamer of een zolderindeling. Bij de start verkoop is de volledige koperskeuzelijst beschikbaar onder het kopje downloads.

* Plattegronden zoals verbeeld kunnen afwijken van de specifieke bouwnummers in bijvoorbeeld oprit, tuin of raampartijen. Bij de start verkoop zijn de verkooptekeningen met specifieke plattegronden van het betreffende bouwnummer beschikbaar.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
21 € 505.000,- 333,2 m2 141 m2 - 641,68 m3 Te Koop
43 € 325.000,- 157,78 m2 94 m2 - 378,35 m3 Te Koop