Terug naar Project

Twee-onder-een-kapwoning

Twee-onder-één-kapwoningen

Op twee plekken in het plan worden vier ruime twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. Opgebouwd in robuust metselwerk en met variatie in de raampartijen bij de linker- en rechterwoning zorgt voor een speels gevelbeeld. De bouwnummers 19 en 20 worden uitgevoerd in een karakteristieke rood gemêleerde gevelsteen, de bouwnummers 55 en 56 worden uitgevoerd in een chique grijs-witte gevelsteen zoals hier afgebeeld. ook worden alle gemetselde bergingen op de voorgevel in een mooie onderhoudsvrije houtlook bekleed die de landelijke uitstraling benadrukken. De rollagen en witte kaders om de raampartijen zorgen voor extra variatie waardoor iedere woning uniek is.

Bouwnummers: 19 & 20 en 55 & 56

Op de begane grond vind je de ruime woonkamer aan de straatzijde. De leefkeuken is gesitueerd aan de tuinzijde. Via de grote raampartij geniet je het hele jaar door van de zonnige achtertuin. De entreehal met toilet en meterkast biedt voldoende ruimte voor een garderobe. De aanpandige berging completeert deze woonlaag. Hier stal je je fietsen en is alle ruimte voor het bergen van je (tuin) gereedschap. Parkeren doe je veilig en vertrouwd op je eigen oprit met 2 parkeerplaatsen.

Eerste verdieping

De eerste verdieping biedt ruimte aan drie heerlijke slaapkamers, een complete badkamer en een separaat tweede toilet. De badkamer is in basis voorzien van een douche, ligbad en een wastafel. De hoofdslaapkamer strekt zich uit over de volledige breedte van de woning. In alle slaapkamers geniet je van fijn daglicht dankzij de mooie raampartijen.

Tweede verdieping

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Deze grote ruimte is naar wens te gebruiken, bijvoorbeeld als extra bergruimte, of als werk-, sport- of speelruimte. Op deze verdieping tref je de opstelplaatsen voor de wasmachine. Ook zijn hier de technische installaties opgesteld, die je woning super comfortabel, duurzaam en energiezuinig maken.

* Er zijn diverse mogelijkheden om deze woning geheel naar jouw wens aan te passen met bijvoorbeeld een uitbouw van de begane grond, gewijzigde binnendeuren, het vergroten van de badkamer of een zolderindeling. Bij de start verkoop is de volledige koperskeuzelijst beschikbaar onder het kopje downloads.

* Plattegronden zoals verbeeld kunnen afwijken van de specifieke bouwnummers in bijvoorbeeld oprit, tuin of raampartijen. Bij de start verkoop zijn de verkooptekeningen met specifieke plattegronden van het betreffende bouwnummer beschikbaar.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
19 € 460.000,- 311,64 m2 142 m2 - 619,88 m3 Te Koop
20 € 465.000,- 331,24 m2 142 m2 - 619,88 m3 Te Koop
55 € 445.000,- 262,64 m2 142 m2 - 619,88 m3 Te Koop
56 € 350.000,- 151,9 m2 107 m2 - 423,12 m3 Te Koop