Oploo, De Blauwe Beek

Land van Cuijk - Oploo
Actueel aanbod

€ 290.000,- tot € 510.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
89 - 366m2
Inhoud
358 - 642m3

Over dit project

De Blauwe Beek ligt tussen de Blauwstraat, de Deken Schmerlingstraat en de waterloop de Kleine Beek, prachtig gelegen tegen de historische en gezellige dorpskern van Oploo. Wonen in deze nieuwe woonwijk betekent wonen in een mooie landelijke setting én in een comfortabele duurzame nieuwbouwwoning. Hier vind je rust en ruimte om je heen met de dorpse voorzieningen lekker dichtbij.

Op deze bijzondere plek wordt gebouwd voor jong en oud, zowel gezinnen als senioren en starters. Het is een wijk waar iedereen zich thuis voelt en waar de groene omgeving een hoofdrol speelt. In totaal komen hier circa 90 nieuwe woningen met een modern landelijke uitstraling. De wijk omvat levensloopbestendige woningen, starterswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Daarnaast bieden de bouwkavels de ruimte om zelf jouw droomwoning te realiseren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oploo, De Blauwe Beek
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
26 van 26 beschikbaar
Prijs
€ 290.000,- tot € 510.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Land van Cuijk.

Aanmelden