Domi Projecten bv - Boxmeer

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Land van Cuijk - Boxmeer
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
160 - 230m2
Kaveloppervlak
171 - 337m2

Over dit project

Het leven is goed in gezellig Boxmeer. De stad kent een rijke geschiedenis en vertelt nog steeds de mooiste verhalen. Dat maakt het tot een geweldige plaats om te wonen, te leven en te beleven. Helemaal als u kiest voor een vrijstaande- of levensloopbestendige woning in project Domi Boxmeer. Centraal gelegen aan de Jan Porcellisstraat, op nog geen 10 minuten wandelen van het centrum en vlak bij de natuurgebieden van De Maasheggen. Hier wilt u nooit meer weg.

Domi Boxmeer is een kleinschalig nieuwbouwproject in de wijk Elderom. Hier heeft u de keuze uit 2 vrijstaande villa’s en 8 geschakelde levensloopbestendige woningen. De villa’s zijn zeer ruim en liggen op grote kavels. Het zijn ideale gezinshuizen. De levensloopbestendige woningen zijn vooral aantrekkelijk voor mensen die graag de woonkamer, keuken slaapkamer en badkamer op de begane grond willen hebben. Hier kunt u een leven lang genieten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Domi Projecten bv - Boxmeer
Koopwoningen
10
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Land van Cuijk.

Aanmelden