24 Centrum-Appartementen De Smidse - Cuijk

Land van Cuijk - Cuijk
Archief

€ 260.000,- tot € 290.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 94m2
Inhoud
179 - 248m3

Over dit project

24 appartementen op een toplocatie, met balkon, lift, 2 slaapkamers, zonnepanelen en een eigen parkeerplaats.

De Molenstraat in Cuijk heeft een uniek karakter: op de route vanaf het centraal station naar het gemeentehuis ligt een charmante straat met woningen, speciaalzaken, kleine bedrijven en een monumentaal fabriekspand. De Molenstraat gaat de komende jaren een stevige kwaliteitsimpuls krijgen: een aantal voormalige bedrijfspanden gaan plaats maken voor nieuwbouw en de gemeente gaat de straat opnieuw inrichten. In het project De Smidse gaat het om een oud bedrijfspand dat wordt herontwikkeld. Op de locatie was ooit een smederij gevestigd: hieraan ontleent het project ook haar naam De Smidse.

Hier komt een nieuw gebouw met 24 appartementen, variërend in grootte van 67 m² tot 94 m². Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een buitenruimte.

Vanuit De Smidse kunt u alle kanten op. U woont er centraal, op korte loopafstand van het centrum en het bus- en treinstation.
In het compacte en knusse centrum van Cuijk vindt u alle voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten. Ook voor een dagje of avondje uit is er genoeg te kiezen. Bezoek een museum, de bibliotheek, de schouwburg of één van de vele restaurants en cafés. En woont u in Cuijk, dan is het water altijd dichtbij. ‘Cuijk’ is niet voor niets afgeleid van het Keltische ‘Keukja’, wat ‘kromming’ betekent. Dit is de kromming in de Maas, die u bij Cuijk kunt zien.

Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, in het centrum van Cuijk, in een appartement te wonen? Op deze website desmidsecuijk.nl vindt u alle informatie of neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
24 Centrum-Appartementen De Smidse - Cuijk
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Woningen
0 van 24 beschikbaar
Prijs
€ 260.000,- tot € 290.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Land van Cuijk.

Aanmelden